ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI İLE İLGİLİ DUYURU!

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI İLE İLGİLİ DUYURU!

Yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetlerinin devam ettiği 2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci döneminde resmî ve özel ortaokullardaki derslerin ölçme ve değerlendirme işlemlerine yönelik olarak yapılacak uygulamalar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmıştır.

26.12.2020 872

1-     Mazeretleri sebebiyle birinci sınavlara katılamayan öğrencilere Bilim Kurulu ve Milli Eğitim Bakanlığı kararı gereğince salgın tedbirleri kapsamında telafi sınavı yapılmayacaktır.

 

2-     5, 6, 7 ve 8. sınıflarda ders etkinliklerine katılım puanları ve varsa proje puanlarının aritmetik ortalaması ile dönem puanı hesaplanacaktır. Ayrıca yüz yüze yapılan sınavlar geçerlidir ve hesaplamaya dahil edilecektir.

 

3-     Eğitim ve öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla birinci dönemin sona ereceği 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar devam edilecektir. Dersler devam etmektedir ve müfredat işlenmeye devam edilecektir. Öğrencilerimizin canlı derslere katılımında kopukluk olmamalıdır.

 

4-     Yarıyıl tatilinin uygulanacağı 25 Ocak- 12 Şubat 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim faaliyetlerine ara verilecektir.

 

5-     Gelişme oldukça her türlü iletişim vasıtasıyla bilgilendirme yapılacaktır.

 

6-     Tüm öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

 

 

OKUL İDARESİ

 

#GeleceğimOkulumdaParlıyor

GAZİ OSMAN PAŞA ORTAOKULU