YANINDAYIZ TÜRKİYE'M!

YANINDAYIZ TÜRKİYE'M!

Değerli Velilerimiz, yaşanan deprem felaketi sebebiyle derin üzüntü içindeyiz. Tarih boyunca her zorluğun üstesinden gelen milletimiz bu afetin yaralarını da birlik ve beraberlik içinde en kısa sürede saracaktır. Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde, ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edilmek üzere ayni yardım kampanyası başlatılmıştır. Biz de Gazi Osman Paşa Ortaokulu Ailesi olarak yardım kampanyasına katılarak siz değerli velilerimizi yanımızda görmek istiyoruz.

Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin listesi aşağıya çıkarılmıştır. Giysi ve ayakkabıların kullanılmamış olması önem arz etmektedir.  Göndereceğiniz yardım malzemelerini koli halinde üstünde okul ismi, koli içeriği yazacak şekilde paketlemenizi ayrıca giysi ve ayakkabı gönderecekler için kız/erkek ve beden/numara olarak üzerine yazılmasını rica ederiz. Yardımlarınızı 08/02/2023 Çarşamba günü saat 15.00'e kadar 10.00-15.00 saat aralığında Okul Müdürlüğümüze teslim edebilirsiniz. Şimdiden vereceğiniz destek için teşekkür ederiz.

1-battaniye

2-kışlık giysi ve ayakkabı (kullanılmamış-yeni)

3-çocuk bezi

4-kişisel temizlik malzemeleri

5-açıp tüketilecek gıda maddeleri

 

 

#GeleceğimOkulumdaParlıyor

GAZİ OSMAN PAŞA ORTAOKULU

07.02.2023 523

07-02-2023