TOHUM TOPLARIMIZ HAZIRLANDI

Tohum topu, toprakta bitki oluşumunu geliştirmek, toprağı canlandırmak ve havalandırmak için toprağa atılan minik toplardır. Tohum topları aynı zamanda tohumların gelişmesi için uygun ortamı sağlayarak onları dış etkenlerden korur.

Bu etkinlikte hem atık kâğıtların ve gazete parçalarının geri dönüşümüne katkıda bulunduk hem de bitki tohumlarının kolayca yayılmasını sağlamış olduk. Siz de hazırladığınız tohumları evinizde saksıya veya bahçenize ekebilir ya da arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

Tohumlar çöp değildir. Çöpe attığınız her bir çekirdek, yaşama şansı bulamayan ağaçtır. Doğayı korursak iklimi koruyabiliriz. Emeği geçen velilerimizi, öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

03.04.2024 45

03-04-202403-04-202403-04-202403-04-2024