OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

Gazi Osman Paşa Ortaokulu ailesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizin gayretli çalışmaları, velilerimizin destekleri ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılı birinci dönemini başarılı şekilde tamamladık.

Sevgili Öğrencilerim,

Göz açıp kapayıncaya kadar geçen, yeni bilgi ve beceriler edindiğiniz bir dönemi daha geride bıraktık. Eğitim öğretim faaliyetlerine okul ortamında kısa bir ara veriyoruz. Bu süre zarfında öğrenme yolculuğunuzun hiç bitmemesini temenni ediyorum. Sizlerden tatilde öncelikle dinlenmenizi, daha sonra da bol bol kitap okumanızı istiyor ve hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli meslektaşlarım,

Kutsal öğretmenlik mesleğini icra ederken bir anne ve baba şefkatiyle geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için özveriyle çalıştınız. Öğrencilerimizi akademik olarak bilgiyle donatırken yaşamlarını en iyi şekilde sürdürerek örnek insan olmaları amacıyla verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ediyor; ailenizle sağlıklı bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli velilerimiz,

Çocuklarımızın başarıları sadece karne notlarından ibaret değildir. Notları ne olursa olsun onların bizim için çok değerli olduğunu bilelim ve bu duyguyu onlara hissettirelim. Çocuğunuza, onu suçlamadan varsa eksiklerin nereden geldiğini tespit ederek yaklaşınız. Her bireyin başarılı olabileceği alanlar bulunduğunu ve bunların keşfedilebileceğini onlara anlatınız. Evlatlarınızla beraber sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ediyorum. 

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci dönemini tamamladığımız bugünde; yarınlarımızı emanet edeceğimiz sevgili öğrencilerimize, değerli meslektaşlarıma, kıymetli velilerimize, destek personellerimize ve tüm eğitim paydaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum.

 

Halil KARAGÖZ

Gazi Osman Paşa Ortaokulu Müdürü

 

20.01.2023 354

18-01-2023