OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HALİL KARAGÖZ'ÜN DÖNEM SONU MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HALİL KARAGÖZ'ÜN DÖNEM SONU MESAJI

Kıymetli Meslektaşlarım, Değerli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim,

Göz açıp kapayıncaya kadar bir eğitim öğretim döneminin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yarıyıl tatilleri hem dinlenmek hem de öz değerlendirme yapmak için fırsat zamanlardır.

Sevgili Öğrencilerim, bu fırsatı değerlendirerek tatilde bol bol dinlenmenizi, değişik aktivitelerle zamanınızı iyi geçirmenizi tavsiye ederim. İmkânlar dâhilinde ailenizle sinemaya ya da tiyatroya gidebilir, doğa yürüyüşü yapabilir, ev işlerinde aile büyüklerinize yardımcı olabilirsiniz. Evde okuma saati düzenleyerek yeni ve farklı bilgiler öğrenebilirsiniz. Bir bitkinin gelişim sürecini gözlemleyebilir ya da bir evcil hayvanın bakımını üstlenebilirsiniz. Şartlar uygunsa ilçemizde ya da ilimizde yapılan sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılabilirsiniz. Bunlar benim aklıma gelen fikirler. Siz de kendinize göre farklı düşünceler geliştirebilirsiniz. Başarılarla dolu birinci dönemin ardından hepinize iyi tatiller dilerim. Dinlenmiş olarak ikinci dönem okulumuzda buluşmak dileğiyle…

Kıymetli Meslektaşlarım, aydınlık yarınlarımız, öğrencilerimizin, en iyi şekilde yetişmesi için fedakârca görev yapıyorsunuz. Emekleriniz için sizlere teşekkür ediyor, ailenizle sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi diliyorum.

Değerli Velilerim, bugün öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oluyoruz. Notları ne olursa olsun onları koşulsuz sevdiğimizi kendilerine hissettirelim. Öğrencimizin karnesini bir bütün olarak değerlendirelim. Eksiklerini gidermesi noktasında her zaman destekleyici ve motive eden bir tutum benimseyelim. Dönem boyunca saha gerisinden verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür eder, öğrencimizle mutlu bir tatil geçirmenizi dilerim.

2023/2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde görüşmek üzere tüm eğitim camiamıza sağlık ve esenlikler dilerim.

 

Halil KARAGÖZ

Gazi Osman Paşa Ortaokulu Müdürü

19.01.2024 229

19-01-2024