OKUL FUTBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Küçük Erkekler Bursa 1. Küme Futbol Turnuvasında mücadele eden okul futbol takımımız Bursa'da ilk 5 takım arasına girerek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Bursa Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Bursa 1. Küme Futbol Turnuvasında Orhangazi'yi temsilen katılan Okul Futbol Takımımız A Grubunda oynadığı müsabakalar sonucu grup 1. si olarak final grubuna kalmıştır. Final Grubu müsabakalarında  ilk beş takım arasına girerek Bursa'yı temsilen Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etmiştir.

Öğrencilerimizi, yetişmelerinde emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Hüsnü CAMBAZOĞLU'nu ve velilerimizi tebrik ederiz. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Okul Müdürümüze teşekkür ederiz. Tebrikler takım, tebrikler çocuklar.

20.01.2023 378

20-01-202320-01-202320-01-2023