NEZAKET DEĞERİ

Sayın Velimiz, yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun. Uzun bir tatilin ardından yeniden okula dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumda dayanışmayı güçlendirerek, sevgi ve saygının yerleşmesini sağlayan nezaket ve görgü kuralları, sosyal hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Okulumuzda var olan sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının artarak devam etmesi için de bu ay nezaket kuralları ile ilgili birtakım çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu konuda sizlerin desteğiniz bizim için oldukça önemli. Çocuklar anne babalarının birer yansımasıdır. Bu nedenle çocuklarımıza doğru rol model olmalı, onların güzel davranışlar edinmelerine aracı olmalıyız. Sizlerin aile içinde eşinize, çocuklarınıza, kendi anne - babanıza, hatta komşularınıza karşı davranışlarınız, onlarla iletişiminiz; çocuğun da okulda arkadaşlarına, öğretmenlerine davranışlarını şekillendirmektedir. Aile içi iletişimde siz ne kadar nazik, kibar, anlayışlı olursanız çocuğunuz da dışarıda aynı şekilde davranacaktır. Bu konuda sizlere yardımcı olacak bazı sihirli sözcükler iletmek istiyoruz. Bu sözcükleri ne kadar çok kullanırsak çocuklarımız üzerinde o kadar tesirli olacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılınızı tekrardan kutluyor, saygı, sevgi ve nezaket dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyoruz. Aşağıdaki broşürü incelemenizi rica ederiz.

15.09.2023 740

15-09-202315-09-2023