HOBİ KURSLARIMIZ BAŞLADI

Sayın Velilerimiz, öğrencilerimizin fiziksel, sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetler ışığında desteklemek amacıyla okulumuzda birinci dönem aşağıda yer alan kurslar açılmıştır. Açıklamaları dikkatle incelemenizi ve ders programı ile ilgili bilgi edinmenizi rica ederiz.

-Blok Tabanlı Robotik Kodlama ve Kur’an-ı Kerim kursları dışında tüm kurslarımız belirtilen gün ve saatte başlamıştır. Bu iki kursumuz da başladığı zaman mesaj yoluyla bilgi verilecektir.

-Blok Tabanlı Robotik Kodlama kursunun başlayacağı ilk gün kursa katılan tüm öğrenciler gelecek ve seviye grupları oluşturulacaktır. Gruplar belli olduktan sonra öğrencimiz kendi gün ve saatinde kursuna gelecektir.

-Öğrencimiz için sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileriz.

09.10.2023 683

09-10-2023