''GOP KUŞAĞI'' OKUL DERGİMİZİN İKİNCİ SAYISI YAYINLANDI

Aylar süren yoğun ve bir o kadar da keyifli çalışmalar neticesinde, özveri ve samimiyetle yaptığımız faaliyetlerin ürünü olan "GOP KUŞAĞI" okul dergimizin ikinci sayısını sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okul dergimiz, öğrencilerimizin yeteneklerini en iyi şekilde sergileyebileceği alanlardan biri oldu. Aynı zamanda klasik bir dergi formatından çıkarak Orhangazi’mizin ve Bursa’mızın yerel değerlerini sizlerle buluşturmayı istedik. İkinci sayımızda yine okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri, faydalı çalışmaları öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birbirinden değerli eserlerini bulacaksınız.

Okul dergimiz için fikir beyan eden; yazılarıyla, mülakatlarıyla dergimi- ze katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Dergimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimizi ve yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizi yürekten kutlarız.

OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GeleceğimOkulumdaParlıyor