E-TWİNNİNG PROJEMİZ “KEEP YOURSELF CYBER SAFE”

İspanya ve Polonya proje ortaklarımız ile etwinning portalında buluşuyoruz!

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni İrfan ŞİMŞEK eşliğinde “Keep Yourself Cyber Safe”

isimli etwinning projesinin ilk basamağını gerçekleştirdi.

Kendinizi Siber Güvende Tutun

Teknolojideki hızlı ve sürekli gelişmeler sayesinde hepimiz bilgisayarlar ve mobil telefonlar

aracılığıyla internete erişme şansına sahibiz. İnternetin sayısız avantajı olduğu gibi, sayısız tehdit ve risk de barındırıyor. Dahası, bu riskler fiziksel, zihinsel ve psikolojik bütünlüğümüzü hedefliyor. Özellikle çevrimiçi platformları yoğun bir şekilde kullanan genç insanlar, bu risklerin farkında olmalı ve onlarla nasıl başa çıkacaklarını öğrenmelidir. Projemizdeki öğrenciler, bu sorunları belirleyecek ve bunlarla başa çıkmanın yollarını önererek interneti kullanırken daha bilinçli hale gelecek ve yaşıtlarına örnek olacaklardır.

Proje kapsamında okul tanıtım video çalışması yapıldı. Çalışmalarımız devam ediyor.

We are meeting our project partners from Spain and Poland on the eTwinning portal!

Under the guidance of our school's ICT teacher, Mr. İrfan ŞİMŞEK, we have completed

the first phase of the "Keep Yourself Cyber Safe" eTwinning project.

Keep Yourself Cyber Safe

Thanks to fast and ongoing developments in technology, we all have a better chance

to access internet via computers and mobile phones. Internet has numerous advantages as

well as countless threats and risks. Moreover, those risks target our physical, mental and

psychological integrity. Especially young people who use online platforms mostly should be

aware of those risks and learn how to prevent and cope with them. Our project students will

determine those problems and suggest ways to manage them. They will become more

conscious while using the internet and set an example to their peers.

As part of the project, a school introduction video has been prepared. Our work

continues.

14.02.2024 220