DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNDUK

-06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli birçok ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak yaşadığımız depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk.

-Aziz milletimiz depremin ilk anından itibaren büyük bir dayanışma örneği sergileyerek yaraları sarmak için seferber olmuştur. Dünya tarihinde eşine ender rastlanacak olan bu zorluklar milletimizin tam bir seferberlik ruhuyla, devlet-millet omuz omuza vererek, kurtuluşun ve dirilişin tek yolunun da birlikten, beraberlikten, kardeşlikten, yekvücut olarak dayanışmanın gücüne sarılmaktan geçtiğini bilerek verdiği mücadelelerle aşılmış ve bu dayanışma ruhu milletimizin geleceğe hep güvenle bakmasını sağlamıştır.

-Deprem gerçeğini bilerek ve gerekli tedbirleri alarak bir daha böyle üzücü afetlerin yaşanmamasını temenni ederiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize bir kez daha baş sağlığı dileriz.

06.02.2024 350

06-02-202406-02-202406-02-202406-02-202406-02-2024