ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA EKİM VE KASIM FAALİYETLERİ TAMAMLANDI

-Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesini amaçlayan ve Millî Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘’Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’’ projesi kapsamında görevli öğrencilerimiz ekim ve kasım ayı faaliyetlerini tamamladılar.

-Proje kapsamında görevli öğrencilerimize değerler eğitimi temalı rozetleri dağıtılmış, Hadis-i Şerif boyama etkinliği yapılmış, sorumluluk ve öz denetim temalı değerler eğitimi panosu oluşturulmuştur.

-Projede görevli öğrencilerimizi ve din kültürü ve ahlak bilgisi dersi öğretmenimiz Gülsüm BURAK’ı tebrik ederiz.

30.11.2023 218

30-11-2023