ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVULARI DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

Sayın Velilerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirilmiştir.

Okul Randevu Sistemi ile birlikte öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgilerinizle okulumuzun internet sitesinden randevu alabilirsiniz.

Randevu almak için www.orhangazigop.meb.k12.tr internet adresine tıkladıktan sonra sayfanın sol alt tarafında bulunan "okuldan randevu al" kısmına tıklıyoruz. Sonra açılan ekranda e-devlet kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz. Açılan ekranda görüşmek istediğiniz öğretmen veya yöneticinin müsait zaman aralıklarını seçerek randevu oluşturabilirsiniz. Sistem üzerinden geçmiş randevularınızı görebilir veya istediğiniz zaman silerek güncelleme yapabilirsiniz.

Yeni uygulamaya göre sistem üzerinden alınan randevular dışında okula ziyaretçi kabul edilmemektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

25.03.2024 188

25-03-202425-03-202425-03-2024